Snyggt hopp med MTB

Snyggt hopp med MTB

Kolla in det dĂ€r hoppet! 😎

Downhill med MTB

Downhill med MTB

Att köra downhill med MTB Àr grymt kul! Det finns downhill-cyklar men du kan köra downhill Àven med en vanlig MTB. Du mÄste oavsett anpassa hastigheten efter din förmÄga, cykeln och förutsÀttningarna i naturen.

Haibike SDURO HardNine 1.0 2020

Haibike SDURO HardNine 1.0 2020

Haibike SDURO HardNine 1.0 Àr en prisvÀrd el-MTB med dÀmpad framgaffel som tar dig fram smidigt pÄ bÄde grusvÀgar och stigar. Elcykeln passar dig som vill ta sig fram i enklare terrÀng och inte behöver alla komponenter för att cykla i extrem terrÀng. HardNine bestÄr dessutom av ett batteri med en kapacitet pÄ 400Wh som ger upp till 8 mils rÀckvidd samt en stark motor med ett vridmoment pÄ upp till 70Nm. Med en HardNine kan du pendla i alla vÀder, dÄ det Àr en tÄlig elcykel som klarar det mesta. Observera att cykeln levereras utan stöd, skÀrmar, belysning, men som gÄr att köpas till. Vi rekommenderar extra tillbehör.

Men's ME501 Enduro

Men's ME501 Enduro

Kontrollerad utförskörning - Den unika Torbal-sulan Àr en Shimano-teknologi som tillÄter hÀlen att röra sig litegrann sidled samtidigt som mittendelen pÄ foten, dÀr du har kontakt med pedalen hÄlls stabil, det ger naturlig rörlighet och flyt i körningen nÀr du stÄr tungt pÄ pedalerna i utförsbackar.Greppar pÄ allt - Yttersula i supertÄligt MICHELINŸ-gummi greppar som klister Àven pÄ hala underlag sÄ att du snabbt kan sÀtta ner foten i svÄra partier och lita pÄ att du fÄr kontroll. Materialet Àr otroligt slitstarkt och tÄl prövningar under mÄnga Är.Skyddar fötterna i stökig terrÀng - Optimerade för downhill- och endurocyklister som vet vad som behövs, med asymmetriskt insteg med extra hög och vadderad ankel pÄ insidan som skyddar fotknölen och Àven nedre delen av vristerna och hÀlen. Robust material som ger skydd runt tÄrna och hÀlen.Sitter sÀkert pÄ plats - BoaŸ L6-spÀnne ger snabbt exakt rÀtt passform och du kan lÀtt justera skorna Àven nÀr du kör. Justerbar Powerzone vajerguide kramar Ät skorna perfekt sÄ att foten alltid sitter blixtsÀkert pÄ plats Àven nÀr du tar i riktigt hÄrt.Ventilerar fötterna - VentilationshÄl i fram och pÄ sidorna slÀpper in luft och hÄller fötterna svala och frÀscha Àven nÀr det Àr riktigt varmt.Effektiv trampning - FörstÀrkning dÀr skorna möter pedalerna bidrar till effektivare och kraftfullare trampningen.

Batavus Zonar Herr 61cm 2020

Batavus Zonar Herr 61cm 2020

Zonar E-go Àr dynamisk, sportig och passar bÄde i stadsmiljö och terrÀng. Cykeln Àr ett bra val om du vill kunna anvÀnda den till din konditionstrÀning. Den accelererar snabbt vid behov och har en stark framdrift. Cykeln Àr utrustad med en kraftfull centermotor som bidrar till att hÄlla den vÀlbalanserad. Cykeln har en intelligent display med fyra assistansnivÄer och vid val av program rÀknar systemet ut hur lÄng rÀckvidden blir. Displayen visar Àven aktuell och genomsnittlig hastighet, tripmÀtare och odometer. Cykeln har dessutom hydrauliska skivbromsar och Shimano Deore vÀxlar. Utrustad med ramlÄs frÄn Trelock, belysning och pakethÄllare.

« Till start