Ogawa

OGAWA Cosmos X - Black

53 995 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Tillfälligt slut, lev från ca mars 2024, beställningar kan göras. Intelligent 3D-massage Zero Gravity-design 6 automatiska program
OGAWA Cosmos X tar dig in i en tidlös värld genom tryckpunkter, lufttrycksmassage med värme och 3D Guasha-fotvals. Cosmos X är en intelligent 3D-massagestol som förbättrar din livsstil. Cosmos X är utvecklad med avancerade massageteknologier och utrustad med avancerade livsstilsteknologier som låter dig fördjupa dig i total avslappning.

Massagestolen levereras med 6 automatiska program utformade för att passa olika problemområden och behov. Oavsett om du letar efter en lättare massage för att förbättra din sömn eller en intensiv massage för specifika ömhet, har Cosmos X ett massageprogram för dig.Produktinformation
- Intelligent 3D-massage
- Elegant läderdesign
- Bluetooth 5.0
- Zero Gravity-design
- Förlängd SL Track
- Kroppsskanner
- Lufttrycksmassage
- Thaimassage
- Fotvalsrullar
- 6 automatiska program
- Manuella inställningarElegant design och fantastisk massage
OGAWA Cosmos X tar dig med till en tidlös värld av tryckpunkter, varm lufttrycksmassage och 3D Guasha-foot roller. Cosmos X är en intelligent 3D-massagestol som förbättrar din livsstil. Den är utvecklad med avancerade massageteknologier och är utrustad med avancerade livsstilsteknologier som låter dig fördjupa dig i en helt ny dimension av avslappning.

OGAWA Cosmos X kommer i en modern läderdesign med ett minimalistiskt och strömlinjeformat uttryck, med diskreta detaljer som ger stolen en trendig och exklusiv look som passar perfekt in i modern inredning.

Massagestolen levereras med 6 automatiska program utformade för att passa olika problemområden och behov. Oavsett om du letar efter en lättare massage för att förbättra din sömn eller en intensiv massage för specifika smärtor, har Cosmos X ett massageprogram för dig.
Massageprogram för alla behov
Vi är alla olika och har olika behov när det gäller massage. Med de smarta automatiska massageprogrammen i OGAWA Cosmos X kan alla i ditt hem få den perfekta massagen för sina individuella behov och situation.

Oavsett om du letar efter en massage som är intensiv och lugnande eller mjuk och avslappnande finns det rätt program för dig. Så luta dig tillbaka och njut av den perfekta massagen för dina önskemål.

Med de manuella inställningarna på den medföljande fjärrkontrollen kan du ha ännu mer kontroll över din massage. Justera din massage för att passa perfekt till dina önskemål och behov med bara en knapptryckning. Det är enkelt och intuitivt att anpassa massagen.
3D-massage och förlängd SL-track
Tekniken bakom massagestolen är det som gör hela skillnaden. OGAWA Cosmos X har en avancerad 3D-motor som gör att massagerullarna kan ge en djup och effektiv massage av din rygg, nacke och nedre kropp. Den förlängda SL-tracken maximera kontaktpunkterna, och massagen anpassas efter användarens naturliga form av nacke, axlar, ryggrad och ända ned till sätet.

Massagerullarna löper hela vägen ner längs din rygg på en avancerad SL-track-räls. Formen på rälsen gör att massagerullen kan röra sig från nacken till sätet medan rälsen kurvar sig för att följa konturerna av din ryggrad.

Detta gör det enkelt för massagerullarna att nå alla viktiga områden av din kropp som behöver masseras och med rätt tryck för att ge den mest effektiva massagen. Innan varje massage skannas din kropp av Cosmos X, och massagen anpassas perfekt efter din kropp.
Zero Gravity som förbättrar din massage
Med den smarta Zero Gravity-funktionen lutar massagestolen dig till en bekväm vinkel där du kan koppla av ännu mer. Din kroppsvikt fördelas jämnt över hela stolen, så du får en bättre massage som inte är för hård på vissa områden och för svag på andra.

Zero Gravity-positionen gör att stolen aktivt kan arbeta med din kropp för att fördela masstrycket jämnt över hela kroppen utan onödig belastning. Du kan enkelt styra om Cosmos X ska gå in i Zero Gravity-position med fjärrkontrollen.

Så du kan tryggt luta dig tillbaka och låta OGAWA Cosmos X ta dig till nya höjder.


Vikt 
Vikt 74 kg
Mått 105x75x112 cmMått max utdragen i liggande position 174x75x80 cm

OGAWA Cosmos X - Black finns i kategorin Massagestol. Ogawa är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Massagestol