Insportline

Roddmaskin RowAir

9 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Professionell luftroddmaskin med extra magnetiskt motstånd, lång skena och kompatibilitet med app & pulsmätare!

Roddmaskinen inSPORTline RowAir kommer att få vind i dina segel. Med ett luftbaserat svänghjul kan maskinens motstånd anpassas efter användarens tempo, det vill säga ju mer du ror, desto mer utmanande blir ditt träningspass. Och om du verkligen vill pressa dig själv till det yttersta erbjuder maskinen även magnetisk motståndsjustering (det finns 16 olika motståndsnivåer).

För att få ut det bästa av dig har maskinen en elektronisk kontrollpanel där du kan välja mellan 8 olika program, inklusive målprogram och flera alternativ för intervallträning. Och om det fortfarande inte räcker för dig kan du spara upp till 35 användarprogram.

En annan stor egenskap hos denna roddmaskin är dess ultralånga, 145 cm långa skena, som ger tillräckligt med utrymme för användare av alla storlekar. Med en maxlastkapacitet på 150 kg är maskinen lämplig för både gym och hemmabruk. Men vänta, det finns mer. Du kan även para ihop cykeln inte bara med en pulsmätare utan även de populära träningsapparna Kinomap och D-Fit. Som ett resultat kommer du att ha all träningsdata till hands!

Det är inte bara det luftbaserade svänghjulet som gör roddmaskinen inSPORTline RowAir speciell. Det är också hur den använder den. Av de 16 motståndsnivåerna är de första 10 endast luftmotståndsbaserade, dvs ju snabbare du ror desto högre motstånd. Från nivå 11 och upp, blir en magnetisk paus inblandad, som kommer att pressa dig till det yttersta!

Med Kinomap-appen kan du förinställa en virtuell rutt var som helst i världen genom fantastiska videor, medan D-Fit-appen spårar och analyserar dina träningsdata. Motståndet anpassar sig till den faktiska terrängen, vilket gör löpningen ännu mer realistisk. Appen låter dig också styra maskinens funktioner från din surfplatta/telefon, spara din träningsdata eller planera dina träningspass i förväg.

Nyckelfunktioner:Professionell, elektronisk display, luftmotståndsmaskin
Appanslutning via BluetoothKinomap (Android / iOS)
Tusentals förinställda rutter från vilka videon spelas upp
När du väljer maskintyp väljer du Motionscykel och väljer Fitshow som maskinmärkeD-Fit (Android / iOS)
Registrering och analys av träningsdata, utifrån vilken du sedan kan skapa din egen träningsplanTesta applikationernas kompatibilitet med din mobila enhet i förvägHa Wi-Fi, Bluetooth och GPS aktiverade för korrekt applikationsfunktionalitet
inSPORTline är inte en utvecklare av de nämnda applikationerna och tar inte ansvar för eventuella fel eller inkompatibiliteter hos applikationer (vid problem är vi villiga att hjälpa till)Bluetooth är inte avsett för ljuduppspelningUltralång skenaEnkel motståndsjustering direkt på svänghjuletLättläst kontrollpanelJusterbar vinkel på displayenIntervallprogramLängd -justerbara pedalerKan förvaras i vertikalt läge8 program (snabbstart, 3 x målprogram, 3 x intervallprogram, ett av minnesprogram)
HRC-program: maskinen justerar automatiskt motståndet för att hålla användaren i optimal pulszonWATT-program: maskinen justerar motståndet automatiskt för att hålla användaren i förinställd WATT-zon (t.ex. ökar motståndet när roddkadensen minskar)
Maskinminne: 35 användarprogramKontrollpanelen visar: tid, slag per minut, antal slag, motstånd, prestanda, puls, distans, kalorier, cykel16 motståndsnivåer på magnetmotståndetLängd glidskena 145 cmTransporthjul för enkelt kunna flyttasMottagare för trådlöst pulsbälte 5kHz (tillbehör)Mått LxBxH 242x62x126 cmMått uppfälld 123x62x242 cmMax användarvikt 160 cmVikt 48 kgKommersiell eller hemanvändning 

Roddmaskin RowAir finns i kategorin Roddmaskin. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Roddmaskin