Insportline

Alfan Spinningcykel

2 999 kr 3 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Spinningcykel som låter dig förbättra din kondition hemma. Kraftfull maskin i klassisk design med manuell motståndsjustering, pulssensorer och justerbar sits och handtagsposition.Letar du efter en pålitlig spincykel för hemmabruk? Då är Spin Bike inSPORTline Alfan det självklara valet! Den erbjuder en stabil struktur, justerbar ram, alla viktiga träningsfunktioner och manuell motståndsjustering, vilket gör att du inte behöver koppla in den i ett eluttag.

Du kan följa alla dina träningsdata på en lättavläst display medan sensorerna i handtagen låter dig spåra din puls. Det finns en surfplattahållare under skärmen, som gör att du kan surfa på internet eller titta på videor under träningen.

Allt du behöver göra för att justera motståndet är att vrida på reglerknappen. Om du behöver stoppa maskinen helt och hållet, tryck bara ner knappen hela vägen. Perfekt för hemmabruk, Spin Bike inSPORTline Alfan är en klassisk spincykel i modern design.
Display som visar den viktigaste träningsdatanSteglöst justerbart motståndFriktionsbroms - klassiskt på spinningcyklarFastnavSätet kan justeras upp/ner och fram/bakNödbromsRemdriftHållare för surfplattaPulsmätare i handtagenSvänghjul 6 kgMått 112x48x115 cm Vikt 28 kgMax användarvikt 100 kgMax längd på användare 190 cm

Alfan Spinningcykel finns i kategorin Spinningcykel. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Spinningcykel