Insportline

Ab Rider - Full body trainer

999 kr 1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

AB Rider  hjälper dig att träna hela kroppen och förbättra din kondition. Den stabila, solida ramen tål en belastning på upp till 100 kg. Dessutom är ramen lätt och kompakt så att den lätt kan flyttas eller förvaras när den inte används. Denna maskin är perfekt för att stärka dina magmuskler, axlar och ben. Du kan dock också träna rygg, armar och pecs. Det vadderade sätet med syntetiskt läderklädsel och mjuka EVA-skumhandtag garanterar en bekväm träning. Det finns två typer av fotstöd - en med pedaler och en utan pedaler. De erbjuder inte bara en något annan position utan gör också maskinen lämplig för användare av olika längd. 
AB Rider  har också en enkel dator som visar tid, antal representanter, kalorier och reps per minut. Det finns också skanningsfunktionen som låter dig visa dina data en efter en. Maskinen styrs med en enda knapp. Allt ovanstående gör  Full Body Trainer inSPORTline AB Rider till  en populär och eftertraktad hemtränare. 
Fakta och egenskaper
Effektiv tränare för hela kroppenStabil ramKompakt storlekLättviktPerfekt för att stärka musklerna och förbättra konditionenPerfekt för att stärka pecs, axlar och benViktgräns:  100 kgVikt:  9,5 kgMått:  H 128 cm x B 42 cm x L 91 cmMaximal användarhöjd:  190 cmDatordisplayer:  tid, antal reps, kalorier och reps per minut, skanning (data visas en efter en)Strömförsörjning:  1x AA-batteriLämplig för hemmabruk

Ab Rider - Full body trainer finns i kategorin Roddmaskin. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Roddmaskin