Fitwood

Trollväggen Chin bar

1 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Chinsstång är ett perfekt redskap för dig som vill ha en varierad träning och bygga upp din styrka. Chinsstången behöver inte skruvas upp och förstöra dina lister utan placeras på dörröppningens karmlist så att vikten då man hänger i stången bänder den stadigt på plats. Den är väldigt smidig att förvara men det eleganta utseendet gör att den kan hänga framme och bli en fin detalj i ditt hem.  Fakta och egenskaper: Passar från 60 cm till 93 cm dörrbredd. Kompatibel med 7M, 8M, 9M och 10M dörrkarmar.Stången av rostfritt stål är 100 cm lång, har en diameter på 28 mmGummistoppning som skyddar dörrens listerMått 100 × 43 × 4 cmVikt 2,9 kg
Maxbelastning 130 kgObs: – Tvärlisten ovanför dörrkarmen ska vara monterad ovanpå de vertikala listerna. Om tvärlisten har monterats mellan de vertikala listerna får du inte montera en chinning bar i dörröppningen utan att tvärlisten är stadigt fäst och bärkraften har säkrats.
– Vrid och slit inte i stången för att den inte ska lossna från sin position


Trollväggen Chin bar finns i kategorin Chinsstång - Hävräck. Fitwood är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…