Fitwood

TAIMI Ribbstolar (Vit)

5 299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sporttema

TAIMI ribbstolar är ett mångsidigt träningsredskap för kroppsviktsträning och gymnastik, i en innovativ och stilren skandinavisk form. Ribbstolsövningar kan enkelt anpassas till olika styrkenivåer eftersom träningsintensiteten kan modifieras genom att exempelvis justera kroppens vinkel.

Ribbstolar är ett utmärkt sätt att få hela familjen aktiva. Medan det är en fantastiskt bra träningsutrustning för vuxna är ribbstolar även ett enastående verktyg för barn att utveckla sin rörlighet, koordination, balans och styrka. För att inte tala om de oändliga timmarna av skoj de kan erbjuda för hela familjen!

De två översta stängerna är något förlängda från resten av ribbstolarna för att möjliggöra mer mångsidiga träningsövningar för vuxna och lek för barn. Trots detta är designen på TAIMI ribbstolar subtil och strömlinjeformad så att den smälter in sömlöst i heminredningen.

Den runda formen på stängerna ger ett naturligt, fast grepp. För mer detaljerad information och mått, kolla in Ytterligare information.

För att göra ribbstolarna ännu mer mångsidiga kan du kombinera dem med motståndsband eller med våra ULPU gymringar. På så sätt kan du utföra en större variation av övningar från assisterade pull-ups till kroppsviktsrodd. För barn rekommenderar vi ULPU MINI gymringar.

Ramarna på TAIMI ribbstolar är tillverkade av hållbart källat björkfanér och stängerna är av massivt björkträ.

Du kan välja mellan åtta olika färgvariationer på TAIMI ribbstolar:
- björk
- vit
- svart
- vit - björk
- svart - björk

Björkfärgen är behandlad med klar lack.

TAIMI ribbstolar är designade i Finland och tillverkade i EU. De är utformade för att stödja en aktiv livsstil utan att kompromissa med design eller hållbara värden.

Ribbstolarna monteras genom två stödbjälkar på väggen. Förpackningen inkluderar skruvar som är lämpliga för att montera ribbstolarna på de vanligaste typerna av betongväggar eller trästolpar bakom en gipsvägg. Se till att du använder skruvar som är lämpliga för dina väggar. FitWood rekommenderar alltid att anlita en lokal professionell för att installera ribbstolarna för att säkerställa korrekt och säker montering.

Observera att lätt böjning skonar leden på ribbstolarna när de används ofta. Barn bör endast använda ribbstolarna under vuxen övervakning.

Du hittar detaljerade instruktioner för montering, montage och säker användning av ribbstolarna i användarhandboken. 

TAIMI ribbstolar har två års garanti. Dessutom gör vi vårt bästa för att tillhandahålla reservdelar även efter att garantin har löpt ut.
Fakta och specifikationer:Vikt: 24kgLxBxH: 30x78x220cm (Monterat)Material: Björk

TAIMI Ribbstolar (Vit) finns i kategorin Ribbstol. Fitwood är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Ribbstol