Finnlo

Exum III Motionscykel ** Bäst i test **

6 399 kr 7 599 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

AnvändningsområdeLäcker och användarvänlig motionscykel som ger dig den konditionsökning du söker. Passar väl för enkel hemmaträning och dig som har ambition med din träning. 
 
ProduktinformationHela 40 motståndsnivåer hjälper dig att hitta exakt rätt motstånd. 18 Träningsprogram för varierande träning gör dina mål lättare att nå, Cykeln flyttas enkelt med transporthjulen, träna exempelvis framför ditt favoritprogram på TV. En stabil och prisvärd motionscykel som vunnit BÄST i TEST under hård konkurrens i Tyskland. 
 Fakta och egenskaper:Stor bakgrundsbelyst och användarvänlig display.
Displayens  fönster visar tid, hastighet, distans, total distans, watt, kaloriförbrukning, pedaltramp per minut och puls mm.
18 träningsprogram varav
12 med olika banprofiler
4 pulsstyrda träningsprogram
1 hastighetsberoende wattprogram40 motståndsnivåerMotstånd 25-400 watt8 kg svänghjul ger jämn gång
Motståndet justerbart i steg om 5 wattEMS - ElektroMagnetiskt motstånd garanterar en tyst och jämn gång utan rörliga delarÖronpulssensor för bättre pulsmätningMottagare för trådlöst pulsbäteHållare för surfplattaSadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter braSadel och styre med justerbar lutningFötterna kan justeras om golv etc inte är plantTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttas220 v adapter ingår,inga batterier behövsKullager av hög kvalitetFitness testMax användarvikt 150 kgMått sadel-pedal min-max 72-98 cmAvstånd mellan pedaler 20cmVikt 39 kgMått LxBxH 102x55x125 cmRekommendation av tillbehör (Se produkter till höger)Underlagsmatta
För dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en lyhörd lägenhet eller har ömtåliga golvOptimera din träning med ett trådlöst pulsbälte. Denna modell har inte pulsmätare i handtagen.

Exum III Motionscykel ** Bäst i test ** finns i kategorin Motionscykel. Finnlo är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Motionscykel