Finnlo

Cross Jump studsmatta 1,2m

1 960 kr 2 199 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Effektiv Viktnedgång och Konditionsträning med HAMMER Cross Jump

Upptäck en ny dimension av enklare viktnedgång genom att integrera extremt hög kaloriförbrukning i ditt träningsprogram samtidigt som du har roligt. HAMMER Cross Jump-studsmattan erbjuder en lekfull och målinriktad träning som inte bara formar din kropp, inklusive väldefinierade överarmar och stenhårda magmuskler, utan också ger dig möjligheten att förbränna upp till 1 000 kalorier per timme. Träningen fokuserar på ben, rumpa och bål, och genom att använda små hantlar eller utföra övningar med sträckta armar kan du även engagera överkroppen och armarna.

Den högkvalitativa ElastoPro premiumgummibandet ger en hållbar och effektiv träningsupplevelse. Med över 200 000 belastningstester på både gummiband och hoppmatta garanteras långvarig kvalitet och säkerhet. Den perfekta kombinationen av gummibandens exklusiva konstruktion och den tåliga industriväven i hoppmattan ger suverän studs och rebound-känsla för varje hopp.

HAMMER Cross Jump-studsmattan tar träningsupplevelsen till nya höjder med sina innovativa hopp-punkter (patenterade Jumping Points). Dessa cirkelformade markeringar möjliggör perfekt ordning och träningskoreografi, vilket resulterar i extra hög kaloriförbränning och snabba träningsresultat. Den säkra fällmekanismen och det justerbara handtaget ger hög säkerhet och enkel förvaring, och det medföljande säkerhetskantskyddet förhindrar att du trampar utanför mattan.

Med sex stabila stödpunkter mot golvet och en extra stabil ram är HAMMER Cross Jump byggt för intensiv användning och ger suverän stabilitet även vid kroppsvikter upp till 130 kg. Den justerbara T-greppstången med vadderade handtag säkerställer maximal säkerhet under högintensiv träning och gör det möjligt för både nybörjare och avancerade användare att dra nytta av träningsredskapet.

Sammanfattningsvis, om du letar efter ett träningsredskap som inte bara hjälper dig att gå ned i vikt och tonar din kropp utan också ger rolig och effektiv konditionsträning som är skonsam för lederna, är HAMMER Cross Jump det perfekta valet. Med träningsvideor och patenterade hopp-punkter som ingår i leveransen får du motivationen du behöver för högintensiva och effektiva träningspass.Mått 120x130x140 cmMått ihopfälld 120x130x10 cmMax användarvikt 130 kgBenen kan fällas in och handtaget tas av för att spara plats.


Cross Jump studsmatta 1,2m finns i kategorin Studsmatta. Finnlo är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Studsmatta